Рекламна агенция. Изработване на всички видове външна и печатна реклама. Графичен и уеб дизайн. Изграждане, поддръжка и оптимизация на уеб сайтове.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН И ВИЗУАЛНИ КОМУНИКАЦИИ

В катедра ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН И ВИЗУАЛНИ КОМУНИКАЦИИ се потготвят студенти в образователно-квалификационните степени „БАКАЛАВЪР“ и “МАГИСТЪР”.

Целта на обучението е да усъвършенства професионалните знания, умения и навици на желаещите да получат качествено висше образование в сферата на изобразителните изкуства. Обучението се извършва по съвременни програми, съобразени със световните тенденции за развитие на специалността, както и с индивидуалните възможности на всеки студент.
В програмите задълбочено и изчерпателно са обхванати специфичните сфери на графичния дизайн – интериорен дизайн, плакат, шрифт, анимация, триизмерна графика, телевизионна графика и др. Студентът овладява тънкости и сръчности, позволяващи му да се изяви като високоподготвен и ерудиран художник-специалист, който има право да преподава в средните и висши училища.
Студентите завършили специалност графичен дизайн и визуални комуникации, лесно намират приложение на получените от тях знания в офисите на престижни рекламни агенции, изграждат собствени рекламни студиа и оформят естетическата култура на обществото. Едновременно с това повечето от завършилите тази специалност, бързо утвърждават авторските си виждания в галериите както в пределите на България, така и извън нея.
Дипломираният магистър има квалификацията да проектира и реализира собствени проекти в целия диапазон на графичния дизайн и визуалната комуникация в социалното пространство, да участва в културни институции и ръководства.

Източник: uni-vt.bg

Етикети: 

Коментари

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*
*


4 + 8 =